Siirry sisältöön
Dextra / Ajankohtaista / Uutiset / Ultraäänitutkimukset keskenmenon kokeneille

Ultraäänitutkimukset keskenmenon kokeneille

Kun uusi raskaus alkaa keskenmenon jälkeen, voi olla vaikea luottaa siihen, että tällä kertaa kaikki voi mennä hyvin. Keskenmenon jälkeen ilo uudesta raskaudesta peittyy herkästi pelon, huolen ja ahdistuksen alle. Oloa voi helpottaa toistuvilla ultraäänitutkimuksilla.

Me Dextra Hedelmällisyysklinikalla haluamme olla tukenasi myös raskauden alettua. Tarjoamme alkuraskauden seurantakäynnit pakettihintaan alkuraskauden ultrasta (noin raskausviikko 7) alkaen. Ensimmäinen varhaisraskauden ultraäänikäynti on normaalihintainen 264€ (+ palvelumaksu 29,90€), seuraavat 2-3 ultraäänikäyntiä saat hintaan 140€ (+ palvelumaksu 29,90€). Ultraäänikontrolleissa voi käydä vaikka joka viikko. Halutessasi voit tulla raskausviikosta 9 eteenpäin myös kätilön tekemään ultraäänitutkimukseen, jossa tarkistetaan sikiön sydämen syke (78€).

Raskausviikosta 15 eteenpäin olet tervetullut synnytyslääkärimme Henrica Norrmenin vastaanotolle https://dextrahedelmallisyysklinikka.fi/2024/01/15/raskausklinikan-ultraaanet-nyt-kampanjahinnalla-50/

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)