Siirry sisältöön

Me teemme pieniä ja suuria ihmeitä. Joka päivä.

Tavoitteemme on yhdistää vahva ammattitaito aitoon läsnäoloon, asiakkaan kuuntelemiseen ja yksityiskohtien tarkkaan huomioimiseen.

Erityinen vahvuutemme on uusimpien tutkimusten ennakkoluuloton hyödyntäminen. Klinikkamme on perustettu tarjoamaan sellaista hoitoa, jota parhaimmillaan on kansainvälisesti saatavilla.

Klinikallamme tehdään noin 70 % kaikista Suomessa tehtävistä PGT-A hoidoista ja olemme ylivoimaisesti suurin alkioiden kromosomitutkimusta IVF-hoidoissa hyödyntävä klinikka myös pohjoismaisella tasolla.

Keskenmenoklinikka tarjoaa tukea ja ratkaisuja keskenmenoja kokeneille naisille ja pareille. Keskenmenoille voi olla useita syitä. Meillä on keinoja syiden selvittämiseksi ja useimmiten myös hoitamiseksi. 

Joko sinulla on appimme?

Dextra Hedelmällisyysklinikan mobiilisovelluksella hoituvat asiat nopeasti, helposti ja tietoturvallisesti.

Tutustu Dextra Fertility Clinic- appiin sovelluskaupoissa.

Lataa Dextra-appi App Storesta.
Lataa Dextra-appi Google Playsta.

Asiakkaidemme suosittelema

Dextra Hedelmällisyysklinikka tunnetaan hyvästä maineesta ja osaavasta henkilökunnasta. Hoitoon pääset nopeasti. Asiakastyytyväisyystutkimuksemme mukaan jopa 91 %* asiakkaistamme suosittelisi meitä.

Meille voit tulla, kun jokin asia huolestuttaa tai jos olet ollut jo muualla hoidoissa ja kaipaat uusinta tietoa, tekniikkaa ja paneutumista yksityiskohtiin. Yhteisen tavoitteen saavuttamisessa apunamme ovat pitkä kokemus, aito välittäminen ja innovatiiviset hoitomenetelmät.

*Lähde: Asiakastyytyväisyystutkimus 5/23 Value Clinic

Arvostan suuresti Dextran lääketieteellistä asiantuntemusta, juuri meidän tilanteeseemme paneutumista ja ratkaisukeskeisyyttä. Kaikki ammattilaiset ovat kohdanneet meidät empaattisesti.

Lähde: Asiakastyytyväisyystutkimus 5/23 Value Clinic

Käytössäsi on ammattilaisista koostuva tiimi

Klinikalla tapaat lapsettomuuden hoitoon erikoistuneita gynekologeja, kätilöitä ja solulaboratorion henkilökuntaa. Raskausklinikan lääkärimme ovat erikoistuneet raskauden seurantaan.

Klinikallamme on mahdollista käydä myös hyvinvointivalmentajamme vastaanotolla keskustelemassa uneen, ravitsemukseen ja liikuntaan liittyvissä asioissa.

Toimimme yhteistyössä Terapiatalo Tunnetilan kanssa mielen hyvinvointiin ja tukemiseen liittyvissä asioissa. Heidän erityiseksi osaamisalueeksi on muotoutunut lapsitoiveeseen, raskauteen, synnytykseen ja vanhemmuuteen liittyvät teemat. 

Vastaanotossa tapaat meidän sihteerimme.

Hyvä maine tuo mukanaan vastuuta. Toimintamme laatu ja sen jatkuva kehittäminen on olennaista. Laatuvaatimuksemme pohjautuvat eurooppalaisen lapsettomuusalan kattojärjestön (ESHRE) ohjeistuksiin sekä ISO 9001 -standardin vaatimuksiin.

Miia Kaistamaa
Laboratoriojohtaja, laatupäällikkö

Alkiodiagnostiikan osaaja

Alkiodiagnostiikka on yksi vahvuusalueistamme ja siitä hyötyvät yhä useammat koeputkihedelmöityshoitoa saavat.

Alkiodiagnostiikan käyttäminen vähentää turhien alkionsiirtojen määrää ja toivottu onnistunut raskaus saadaan alkuun nopeammin.

Tervetuloa klinikalle

Meille on helppo tulla. Raitiovaunu 8 pysähtyy aivan oven edessä ja pysäköintitilaa löytyy helposti. 

Toimitilamme Helsingin Jätkäsaaressa ovat nykyaikaiset ja suunniteltu tukemaan klinikan toimintaa. Yksityisyys, lähestyttävyys ja viihtyisyys ovat olleet avainasemassa klinikkamme suunnittelussa.

Aula- ja odotustilat ovat avarat ja valoisat. Ison odotustilan lisäksi klinikalla on pienempiä odotustiloja, jotka tarjoavat omaa rauhaa sitä haluaville.

Klinikallamme on jo alusta asti otettu huomioon tiukat ilmastointi- ja puhtausvaatimukset.

Meillä olet hyvissä käsissä

Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä paitsi tutkimuksista ja hoidoista, myös empaattisesta ja välittävästä asenteestamme.

Me olemme täällä sinua varten ja voit luottaa siihen, että teemme kaiken voitavamme auttaaksemme. Koemme, että meillä on yhteinen tavoite, jota kohti yhdessä ponnistelemme.

Aivan ihana henkilökunta ja kaikki toimi täydellisesti.

Lähde: Asiakastyytyväisyystutkimus 5/23 Value Clinic

Lääkärit

Onnistuneessa hedelmöityshoidossa tarvitaan monenlaista osaamista ja siksi koko tiimin työ on tärkeää. Hoitoosi osallistuu aina lääkäri, kätilöitä ja laboratoriotiimi.

Dextrassa pyrimme siihen, että sama lääkäri suunnittelee ja seuraa hoitoasi. Hoitosi toteutukseen osallistuu tarpeen mukaan myös 1–2 muuta lääkäriä. Tarvittaessa mietimme ratkaisuja vielä isommalla tiimillä viikoittaisissa lääkärikokouksissamme.

Kätilöt

Kaikki kätilömme ovat kokeneita alan ammattilaisia. Heiltä voit kysyä neuvoa ja ohjausta niin puhelimessa kuin vastaanotolla. Kätilömme saavat jatkuvasti kiitosta empaattisesta ja aidosti välittävästä asenteestaan.

Laboratorio

Solulaboratorio on keskeinen osa klinikan toimintaa. Siellä työskentelevät biologit sekä laboratoriohoitajat, joilla kaikilla on pitkä kokemus eri klinikoilta, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Vastaanoton henkilökunta

Vastaanoton henkilökunta on useimmille asiakkaillemme ensimmäinen yhteys klinikkaamme. He ohjaavat sinut oikean asiantuntijan luo ilmoittautuessasi ja lähtiessäsi he hoitavat laskutuksen. 

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)