Siirry sisältöön
Dextra / Hedelmöityshoidot / Hoitopolku

Hoitopolku 

Hoitomme on suunniteltu ottamaan tarkasti huomioon henkilökohtainen tilanteesi. Tutkimukset, hoitosuunnitelma, hoito ja jatkon suunnittelu tehdään aina yksilöllisesti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen. 

Ympyrän muotoon sijoitetut hoidon vaiheet. Teksti: 1. Yhteydenotto Soita, lähetä sähköpostia tai varaa aika suoraan verkosta. Lähetettä ei tarvita. 2. Ensikäynti Pääset ensikäynnille nopeasti ja tapaat lääkärisi, joka kartoittaa tilanteesi ja tekee tutkimus- tai hoitosuunnitelman. 3. Tutkimukset Teemme vain hoitosi kannalta oleelliset tutkimukset. 4. Hoitosuunnitelma Yksilöllinen hoitosuunnitelma huomioi mahdolliset aiemmat hoidot ja tutkimukset sekä omat tutkimustuloksemmme. 5. Hoito Lääkäri, hoitajat ja biologit ovat apunasi ja tukenasi koko hoitosi ajan. 6. Raskaus alkaa Raskauden seurantaan ja synnytyksiin perehtyneet erikoislääkärit ovat käytettävissäsi koko raskautesi ajan. 7. Jos raskaus ei ala? Varaamme keskusteluajan lääkärillesi. 8. Jatkon suunnittelu Käymme kanssasi läpi tehdyn hoidon ja kulun ja keskustelemme eri vaihtoehdoista. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle uuden hoidon.
Aikajanalle sijoitetut hoidon vaiheet. Teksti: 1. Yhteydenotto Soita, lähetä sähköpostia tai varaa aika suoraan verkosta. Lähetettä ei tarvita. 2. Ensikäynti Pääset ensikäynnille nopeasti ja tapaat lääkärisi, joka kartoittaa tilanteesi ja tekee tutkimus- tai hoitosuunnitelman. 3. Tutkimukset Teemme vain hoitosi kannalta oleelliset tutkimukset. 4. Hoitosuunnitelma Yksilöllinen hoitosuunnitelma huomioi mahdolliset aiemmat hoidot ja tutkimukset sekä omat tutkimustuloksemmme. 5. Hoito Lääkäri, hoitajat ja biologit ovat apunasi ja tukenasi koko hoitosi ajan. 6. Raskaus alkaa Raskauden seurantaan ja synnytyksiin perehtyneet erikoislääkärit ovat käytettävissäsi koko raskautesi ajan. 7. Jos raskaus ei ala? Varaamme keskusteluajan lääkärillesi. 8. Jatkon suunnittelu Käymme kanssasi läpi tehdyn hoidon ja kulun ja keskustelemme eri vaihtoehdoista. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle uuden hoidon.

Yhteydenotosta ensikäyntiin 

 1. Yhteydenotto 
  Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai varata ajan suoraan netistä. Lähetettä ei tarvita. Tarjoamme myös ilta-aikoja.
 2. Ensikäynti 
  Saat ajan ensikäynnille hyvin nopeasti. Käynnillä tapaat oman lääkärisi. Tilanteesi kartoitetaan huolellisesti ja samalla tehdään tutkimus- tai hoitosuunnitelma. 

Tutkimuksista raskauden alkuun 

 1. Tutkimukset 
  Teemme vain hoitosi kannalta olennaiset tutkimukset. Perustutkimuksiimme kuuluvat kierron kartoitus, munanjohtimien aukiolotutkimus ja siemennesteanalyysi.
 2. Hoitosuunnitelma 
  Saat meiltä aina yksilöllisen hoitosuunnitelman. Siinä huomioidaan omat tutkimustuloksemme sekä mahdolliset aiemmat hoidot ja tutkimukset.
 3. Hoito 
  Hoitosi aikana apunasi ja tukenasi on koko klinikkamme osaava henkilökunta. Oman lääkärisi lisäksi tukenasi ovat myös hoitajamme ja biologimme.
 4. Raskaus alkaa 
  Koko raskautesi ajan käytettävissäsi ovat raskauden seurantaan ja synnytyksiin perehtyneet erikoislääkärit. Klinikallamme voidaan tehdä 4D-ultraäänitutkimuksia.

Jos raskaus ei alakaan 

 1. Keskusteluaika 
  Varaamme keskusteluajan omalle lääkärillesi. 
 2. Jatkon suunnittelu 
  Käymme kanssasi läpi tehdyn hoidon ja kulun. Keskustelemme kokonaistilanteestasi ja eri vaihtoehdoista. Tarvittaessa suunnittelemme sinulle uuden hoidon.

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)