Siirry sisältöön
Dextra / Keskenmenoklinikka

Meille on tärkeää olla apuna ja tukena keskenmenon kokeneille. Hoitoon hakeutumiselle ei ole kriteerejä, vaan meille olet aina tervetullut. Jätäthän soittopyynnön, jos haluat keskustella lisää keskenmenoklinikan palveluistamme.

Elina Lumioksa
Kätilö, Keskenmenoklinikan vastaava

Keskenmenoihin on aina syynsä. Meidän tehtävämme on löytää ne ja tukea sinua  

Keskenmenoklinikka tarjoaa tukea ja ratkaisuja toistuvia keskenmenoja kokeneille naisille ja pareille.

Keskenmeno on rankka kokemus. Menetykseen liittyvän surun, epätietoisuuden ja ahdistuksen määrää on ulkopuolisen vaikea hahmottaa. Yleisesti keskenmenoihin suhtaudutaan siten, että ensi kerralla raskaus varmasti sujuu paremmin eikä tutkimuksia tarvitse tai kannata tehdä.

Me olemme eri mieltä. Toistuville keskenmenoille voi olla useita syitä, joita on mahdollista tutkia ja niitä on mahdollista myös hoitaa.

Me olemme läsnä myös raskauden alettua ja pidämme sinusta huolta.

Ultraäänitutkimukset keskenmenon kokeneille

Kun uusi raskaus alkaa keskenmenon jälkeen, voi olla vaikea luottaa siihen, että tällä kertaa kaikki voi mennä hyvin. Keskenmenon jälkeen ilo uudesta raskaudesta peittyy herkästi pelon, huolen ja ahdistuksen alle. Oloa voi helpottaa toistuvilla ultraäänitutkimuksilla.

Me Dextra Hedelmällisyysklinikalla haluamme olla tukenasi myös raskauden alettua. Tarjoamme alkuraskauden seurantakäynnit pakettihintaan alkuraskauden ultrasta (noin raskausviikko 7) alkaen. Ensimmäinen varhaisraskauden ultraäänikäynti on normaalihintainen 264€ (+ palvelumaksu 29,90€), seuraavat 2-3 ultraäänikäyntiä saat hintaan 140€ (+ palvelumaksu 29,90€). Ultraäänikontrolleissa voi käydä vaikka joka viikko. Halutessasi voit tulla raskausviikosta 9 eteenpäin myös kätilön tekemään ultraäänitutkimukseen, jossa tarkistetaan sikiön sydämen syke (78€).

Raskausviikosta 15 eteenpäin olet tervetullut synnytyslääkärimme Henrica Norrmenin vastaanotolle https://dextrahedelmallisyysklinikka.fi/2024/01/15/raskausklinikan-ultraaanet-nyt-kampanjahinnalla-50/

Haluatko lisää tietoa toistuvista keskenmenoista ja niiden hoitokeinoista? Soita neuvontanumeroomme tai lähetä sähköpostia, niin otamme yhteyttä.

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)