Siirry sisältöön
Dextra / Raskausklinikka / Ultraäänitutkimukset

Raskauden seuranta ultraäänitutkimuksilla 

Raskauden ajan seurantakäynnit synnytyslääkärimme Henrica Norrmenin vastaanotolla nyt pakettihintaan raskausviikosta 15 eteenpäin. Ensimmäinen lääkärikäynti ja ultraääni on normaalihintainen 350€ ja seuraavat 1-2 ultraäänikäyntiä -50% eli 175€. https://dextrahedelmallisyysklinikka.fi/2024/01/15/raskausklinikan-ultraaanet-nyt-kampanjahinnalla-50/

Me Dextrassa tarjoamme mahdollisuuden kattavaan raskauden seurantaan ja turvallisiin, yksilöllisiin lisätutkimuksiin.

Ultraäänitutkimuksia tehdään raskauden eri vaiheissa. Klinikkamme sikiödiagnostiikkaan erikoistuneet lääkärit tekevät muun muassa alkuraskauden sekä toisen raskauskolmanneksen tutkimukset. 

Ensimmäinen ultraäänitutkimus voidaan tehdä jo raskausviikoilla 6–7. Tällöin muun muassa varmistetaan sikiön elossa olo ja arvioidaan raskauden kesto ja sijainti. Niskaturvotuksen mittauksella (nt-ultra) viikoilla 11–13 on mahdollista myös seuloa sikiön kromosomipoikkeavuuksia. 

Sikiön rakennetta voidaan tutkia ultraäänellä noin raskausviikosta 18 lähtien.

Näiden lisäksi Dextrassa voidaan seurata raskauden etenemistä ja sikiön kasvua ultraäänitutkimuksin missä tahansa raskauden vaiheessa myös 3D-ultraäänen avulla. Kaikki tutkimukset ovat äidille ja sikiölle turvallisia.

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)