Siirry sisältöön
Dextra / Henkilökunta / Eero Varila

Eero Varila

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Lapsettomuuslääkärinä olen toiminut jo yli 30 vuotta. Olen toiminut myös kansainvälisissä tehtävissä asiantuntijana ja olen ollut perustamassa uusia klinikoita sekä Suomeen että ulkomaille.  

Minulla on ollut onni työskennellä aktiivisissa ja innovatiivisissa klinikoissa.  Aloitin työni Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Tampereelle perustimme vuonna 1993 AVA-klinikan, joka laajeni myös ulkomaille.  Siellä työskennellessäni teimme Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäiset mikrohedelmöitykset.  Olin useita vuosia myös Väestöliiton Tampereen klinikan ylilääkäri.  

Lapsettomuuslääkärin työ on äärimmäisen kiehtovaa. Hoitomenetelmät kehittyvät jatkuvasti, ja niissä yhdistyvät sekä lääketieteellinen että biologinen ja geneettinen osaaminen. On tavattoman palkitsevaa, kun hoidot onnistuvat.  

Olen perehtynyt myös keskenmenopotilaiden tutkimiseen ja hoitamiseen. Yleinen suhtautuminen on konservatiivista, ei ymmärretä, miten kipeältä tuntuu, kun raskaudet toistuvasti keskeytyvät. Kun syyt selvitetään huolellisesti, löydetään myös hoitokeinoja.

Artikkelit:

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)