Siirry sisältöön

Yhteistyö Pihlajalinna Lahden, Kouvolan ja Lappeenrannan kanssa

Dextra Hedelmällisyysklinikka tekee yhteistyötä Pihlajalinna Lahden, Kouvolan ja Lappeenrannan toimipisteiden kanssa. Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Hanna Savolainen on työskennellyt lapsettomuuslääkärinä muun muassa Päijät-Hämeen keskussairaalassa ja HUSissa ja pitää nyt vastaanottoa vuoropäivinä näissä kolmessa toimipisteessä.

Pihlajalinna Lahden, Kouvolan ja Lappeenrannan toimipisteissä tarjotaan lapsettomuuden perustutkimuksia sekä hedelmällisyysneuvontaa. Näillä paikkakunnilla voidaan aloittaa munarakkulan kypsytyshoitoja ja tehdä niihin liittyvää ultraääniseurantaa. Asiakas voi jatkossa aloittaa hoitopolkunsa Lahdessa, Kouvolassa tai Lappeenrannassa, mutta hedelmöityshoitoihin, kuten inseminaatioihin tai koeputkihedelmöityksiin, hänet ohjataan Dextra Hedelmällisyysklinikalle Helsinkiin. Hanna Savolaisen puoleen voi kääntyä myös muissa gynekologissa asioissa.

Pihlajalinna Lahden toimipisteessä toimii myös spermalaboratorio. Laboratorio tukee myös muiden erikoisalojen, kuten urologian, työtä. Esimerkiksi miehen sterilisaatio voidaan todentaa paikallisessa spermalaboratoriossa Lahdessa.

Huomioithan molempien omat hinnastot.

https://www.pihlajalinna.fi/tietoa-meista/lehdistotiedotteet/lapsettomuushoitojen-aloitus-onnistuu-jatkossa-paikallisesti-lahden-ja-kouvolan-pihlajalinnassa

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)