Siirry sisältöön
Dextra / Raskausklinikka

Raskausklinikka tarjoaa tukea ja mielenrauhaa 

Raskauden ajan seurantakäynnit synnytyslääkärimme Henrica Norrmenin vastaanotolla nyt pakettihintaan raskausviikosta 15 eteenpäin. Ensimmäinen lääkärikäynti ja ultraääni on normaalihintainen 350€ ja seuraavat 1-2 ultraäänikäyntiä -50% eli 175€. https://dextrahedelmallisyysklinikka.fi/2024/01/15/raskausklinikan-ultraaanet-nyt-kampanjahinnalla-50/

Jokainen raskaus on yksilöllinen, eikä yksikään huoli ole liian pieni. Kattavalla raskauden seurannalla ja tutkimuksilla voidaan poistaa turhaa epävarmuutta ja huolta.

Raskauden seuranta on välttämätöntä kaikille lasta odottaville, ja hedelmöityshoitojen jälkeen se on erityisen tärkeää. Kun raskauden alkamiseen on liittynyt jännitystä ja stressiä, on huojentavaa saada asiantuntijalta jatkuvaa tukea ja tietoa sen etenemisestä.

Dextrassa raskauden seuranta pyritään toteuttamaan aina yksilöllisesti. Kun kyseessä on hedelmöityshoidoilla alkanut raskaus, mukana voi olla erilaisia riskiä lisääviä tekijöitä, takana mahdollisesti keskenmenoja ja raskaana olevan naisen ikäkin saattaa vaikuttaa asiaan. 

Raskausklinikan lääkärit ovat erikoistuneet raskausaikaan ja synnytykseen. Voit tulla vastaanotolle sekä normaalisti etenevien että riskiraskauksien seurantaan ja tulevaan synnytykseen liittyvissä asioissa. Lääkäreillämme on paljon kokemusta myös synnytyspelkopotilaiden hoidosta.

Tervetuloa keskustelemaan vastaanotolle raskauteen ja synnytykseen liittyvistä kysymyksistä, lähetettä et tarvitse. 

Raskausklinikan palvelut 

  • Raskausajan ultraäänitutkimukset 
  • Varhaisultra 
  • 4D/3D ultra 
  • Sikiöseulonnat 
  • NIPT testit 

Ajanvarausta varten siirrämme sinut emoyhtiömme Pihlajalinnan ajanvaraussivustolle

Varaathan oikean pituisen ajan ja kerrot tulosyysi

Jos et löydä sopivaa aikaa,
soita meille 010 312 106

Kaikki verinäyte- ja toimenpideajat varataan puhelimitse tai klinikalla (inseminaatio, alkionsiirto)